Notícies

MARIA TERESA TORRÓ CAMPIONA DE CATALUNYA FEMENINA

La jugadora del Club Tennis Barcino, Maria Teresa “Tita” Torró s’ha proclamat per primer cop, aquest matí, a les instal·lacions del CT Girona, campiona de Catalunya al derrotar a la final de la 110a edició de la competició a Laura Pous per 6-4 i 6-3. El partit que ha estat amenaçat en tot moment per un cel ennuvolat ha estat dominat en tot moment per la jugadora de Villena, que quan li ha calgut ha afegit una marxa més que ha fet impossible que Pous pogués seguir-la.

Semifinals masculines al mateix temps

Degut a la previsió de meteorologia, la direcció del Torneig va decidir programar les semifinals a la mateixa hora que la final femenina, per reduir així les possibilitat de pluja durant el joc. L’actuació ha resultat encertada ja que s’han pogut disputar els tres partits abans la “meteo” es girés.

A l’aspecte purament esportiu, els favorits Roberto Carballés i Albert Montañés no han tingut cap tipus de problema per imposar-se a Nikita Tatyanin i Ferran Ventura per 6-1, 6-2 i 6-0, 6-2, respectivament. Carballés i Montañés han demostrat tenir un nivell superior als seus rivals, com ho marca, un el rànking i l’altre haver estat Top25 de l’ATP.

D’aquesta manera, demà a partir de les 12 del migdia, retransmès per TV3 i amb els comentaris de Xavier Bonastre, la final de la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut. Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam” la disputaran Raberto Carballés i Albert Montañés, en el que serà el seu darrer partit en actiu.

NOTICIA: Carles Alonso

FOTOS: Jordi Ramos

Share