Notícies

Marcel Granollers, subcampió de l'Open 500 de Valencia

El tennista del RCT Barcelona-1899, Marcel Granollers, que havia perdut a la fase prèvia, va entrar al quadre principal com a “lucky loser” en substitució del francès Jo-Wilfried Tsonga i va rendabilitzar al màxim aquesta oportunitat arribant de forma brillant fins a la final de l’Open 500 de Valencia.

Ja a la final, Granollers, va caure davant del quart favorit, l’alacantí David Ferrer, que es va imposar per 7/5 i 6/3.

Malgrat no poder arrodonir la seva destacada actuació amb la consecució del que hagués estat el seu segon títol ATP, desprès del conquerit a Houston l’any 2008, el català ha esgarrapat 300 punts ATP i un premi en metàl·lic de 149.250€.

Per arribar a la final, Granollers es va desfer en primera ronda del francès Benoit Paire, al que va derrotar per 6/2 i 6/4. A vuitens de final va superar Pablo Andujar per 6/2 i 6/2. A quarts va guanyar l’argentí Juan Monaco, botxí del màxim favorit Andi Murray, per 1/6, 6/3 i 6/4. Finalment, en semifinals va derrotar al francès Gilles Simón, per 6/4 i 6/4.

Aquest ha estat el segon títol de l’any per Granollers que anteriorment havia aconseguit guanyar l’ATP Challenger de Tarragona-Costa Daurada.

Amb els punts aconseguits, Granollers ocupa aquesta setmana el lloc 45é de la classificació de l’ATP.

Marcel Granollers (a la dreta) finalista de l'Open 500 de Valencia.

Share