Marcel Granollers deixa escapar la final del Challenger de Todi

El tennista català del RCT Barcelona-1899, Marcel Granollers no va poder guanyar la “Blu-express.com Tennis Cup”, una prova del circuit ATP Challenger disputada a la localitat italiana de Todi.

Granollers, primer favorit, va caure a la final davant el segon favorit, l’argentí Carlos Berlocq, que es va imposar per 6/4 i 6/3 desprès de dues hores i mitja de lluita.

Per arribar a la final , Granollers va derrotar el rus Vasiliev en primera ronda. Als vuitens de final, el català va haver de superar un complicat partit davant el jugador balear del CT Tarragona, Pedro Clar, a qui va acabar derrotant per 6/3, 6/7(5) i 7/6(3). Als quarts de final va superar l’argentí Aranguren i, ja a les semifinals, es va desfer de l’italià Alessio Di Mauro per 6/4 i 6/3.

Per la seva part, Berloq va derrotar en semifinals l’eslovè Janez Semrajc, un jugador provinent de la prèvia que als quarts de final havia deixat fora de competició a Gerard Granollers.

Marcel i Gerard van arribar també a la final de la competició de dobles, de la que eren primers favorits, per acabar perdent davant la parella italiana formada per Cipolla i Di Mauro, tercers favorits, per 6/1 i 6/4.

La competició es va disputar en pistes de terra batuda i estava dotada amb 30.000€ en premis.