Notícies

Marcel Granollers, campió del V Open Tarragona Costa Daurada

Marcel Granollers no va defraudar a ningú i va aprofitar la invitació atorgada per l’organització del V Open Tarragona Costa Daurada per aconseguir la victòria en aquest ATP Challenger dotat amb 30000€ que ahir va finalitzar al CT Tarragona.

Per aconseguir aquest triomf, el del RCT Barcelona-1899, primer favorit va haver de superar al txec Jaroslav Pospisil, un tennista que no figurava a la llista de caps de sèrie, en un atípic partit final que va acabar amb un marcador de 1/6, 7/5 i 6/0 a favor del català.

Per arribar a la final, Marcel Granollers havia derrotat a l’holandès Westerhof en primera ronda, per 6/1 i 6/3. En segona ronda, el nostre representant va superar el suec Prpic per 6/2 i 6/4. Ja a quarts de final es va imposar còmodament al jugador del RC de Polo, Jose Checa per un doble 6/1. El partit més complicat pel campió va ser el que el va enfrontar al tennista del CT Barcino, Pere Riba(3) a les semifinals i en el que finalment es va imposar per 3/6, 6/3 i 6/4.

Per la seva part, Jaroslav Pospisil, que ara fa un mes estava per sobre del lloc 200 al rànquing ATP, va derrotar en primera ronda al segon favorit, Pablo Andujar per 6/4, 5/0 i abandonament. Posteriorment es va desfer del francès Sidorenko i de Guillermo Olsao per acabar derrotant a les semifinals al quart favorit, el portuguès Frederico Gil per 6/2, 4/6 i 7/6(5).

Amb aquesta victòria Marcel Granollers aconsegueix el primer títol individual de la temporada ja que anteriorment havia perdut la final de l’ATP Challenger de Marroc davant Ruben Ramírez i la del ATP Challenger de Todi (Italia) amb l’argentí Carlos Berlocq.

Amb els punts aconseguit amb aquesta victòria, Granollers apareix en el lloc 66 del rànquing ATP en la classificació individual i és cinquè en la classificació de dobles, la millor posició mai aconseguida en aquesta especialitat.

Marcel Granollers, campió del V Open Tarragona Costa Daurada.

Share