Notícies

Marc Roura i Rebeka Masarova, Campions de Catalunya Alevins 2011

Les instal·lacions de l’Accentennis Cornellà van ser escenari de la disputa del Campionat de Catalunya Aleví “Trofeu Joan Torné i Reverter, In Memoriam” que enguany es va disputar en pistes de terra batuda.

El tennista del CT de La Salut, Marc Roura, primer cap de sèrie, va fer honor a la seva condició i es va proclamar campió en derrotar a la final al jugador del CT Canet-1971, Gonzalo Garcia-Nieto, per 6/4 i 6/1.

Per arribar a la final, Roura, havia derrotat en semifinals al representant del CN Sant Cugat, Adrià Soriano, novè cap de sèrie, per 6/1 i 6/0 mentre que Garcia-Nieto s’havia desfet en la penúltima ronda del tennis del CN Lleida, Nestor Giribet, segon favorit, per 6/3 i 6/4.

Cal dir que Roura va fer el doblet donat que, formant parella amb Garcia-Nieto, el seu rival a la final individual, va aconseguir el títol de dobles en derrotar a la parella formada pels jugadors del CT de La Salut, Nilo Duarte i Alex Martínez, per 6/2 i 6/4.

Pel que fa al torneig de repesca, el triomfador va ser el tennista del CT Lleida, Alejandro Serret, que es va imposar a la final al jugador del RCT Barcelona-1899, Álvaro Ruiz-Cotorro, per 6/3 i 6/3.

D’aquesta forma, els 9 tennistes classificats pel Campionat d’Espanya son:

Marc Roura, Gonzalo Garcia-Nieto, Adrià Soriano, Nestor Giribet, Alvaro Barranco, Ieremia Crisan, Albert Garcia, Josep Canyadell i Alejandro Serret.

Pel que fa a la competició femenina, el títol va ser per a la jugadora del CE Sánchez-Casal, Rebeka Masarova, vuitena favorita, que va derrotar a la final a la tercera cap de sèrie, la tennista del CT Sabadell, Esther López, per 6/3 i 6/1. Per arribar a la final, Masarova s’havia desfet en semifinals de la desena cap de sèrie, la jugadora del CT Tarragona, Inés Calderón, per 6/2 i 6/1 mentre que López s’havia imposat a la penúltima ronda a la màxima favorita de la competició, la tennista del CT Blanes, Marina Bassols, per 6/1 i 6/0.

El títol de dobles va ser per a la parella favorita, formada per Esther López i la jugadora del RCTB-1899, Guiomar Maristany, que van derrotar a la final a la dupla formada per les jugadores del CT Tarragona, Claudia Bartolomé i Anna Bullo, segones caps de sèrie, per 4/6, 7/6(1) i 10-3.

A la fase de repesca individual, van aconseguir les dues darreres places pel Campionat d’Espanya les dues finalistes, que van ser la tennista Laura López, del CE Sànchez-Casal, que es va imposar en semifinals a Ares Llobera del CT Urgell, per 6/7(3), 6/2 i 6/3 i Claudia Bartolomé, del CT Tarragona, que va vèncer en semifinals a Maria Teixidó, del CT Lleida, per 6/0 i 6/2.

Les 10 classificades pel Campionat d’Espanya són: Rebeka Masarova, Esther López, Inés Calderón,  Marina Bassols, Mar Burjats, Catalina Medici, Guiomar Maristany, Anna Bullo, Laura López i Claudi Bartolomé.

Finalistes del Campionat de Catalunya Aleví 2011.

Share