Marc Roura i Josefina Paula Cassara, campions de Catalunya sub-11

El jugador del TC Farners, Marc Roura i la jugadora independent, Josefina Paula Cassara, s’han proclamat campions de Catalunya Sub-11, en imposar-se a la competició que es va disputar en el decurs de la darrera setmana a les pistes del CN Lleida.

Roura, primer favorit, va derrotar a la final al representant del CN Lleida, Nestor Giribet, segon cap de sèrie, per 6/2 i 6/1.

Per arribar a la final, Roura havia derrotat en semifinals al jugador del CT Lleida, Alvaro Barranco, tercer cap de sèrie, per 6/2 i 6/2 mentre que Giribet s’havia desfet del quart favorit, el tennista del CT Serramar, Albert García, per 6/1 i 6/2.

En categoria femenina, Josefina Paula Cassara, dotzena cap de sèrie, va donar la sorpresa en derrotar a la final a la màxima favorita, la tennista del Topten TC, Marina Bassols, per 6/4 i 6/3.

Cassara es va classificar per a la final en superar a les semifinals a la jugadora del CT Tarragona, Claudia Bartolome, cinquena cap de sèrie, per 6/0 i 6/4. Per la seva part, Marina Bassols va superar en semifinals a la tennista del CT Sabadell, Esther López, tercera favorita, per 6/0 i 6/4.