Marc López s'acomiada d'Estoril

Continua la marxa a l’Open d’Estoril on els nostres tennistes lluiten per una classificació que faci possible arribar a la segona ronda del torneig.

Els tennistes Daniel Gimeno, Alberto Martín i Anabel Medina van guanyar dos partits, aquest dimarts a primera ronda del torneig de tennis ATP / WTA d’Estoril, Portugal.
La prova lusitana es juga sobre argila, i mentre la branca masculina opta a 450.000 euros en premis, la femenina té una dotació de 165.000.

Martín, per la seva banda, es va imposar a l’argentí Federico Del Bonis, que va batallar molt en el primer set, en dues mànegues per 7-6 (8 / 6) i 6-1.
Als guanyadors es va unir Guillermo García López (ESP/N.5), que va del torneig el belga Xavier Malisse en dues mànegues per 6-2 i 7-6 (9 / 7).
Aquesta mateixa jornada, un altre espanyol, Marc López, no va poder amb l’alemany Björn Phau, qui el va superar en tres parcials, per 6-4, 4-6 i 6-1.

A la competició femenina, Anabel Medina, quarta favorita de la competició, va aixafar per un doble 6-0 a la portuguesa Magali De Lattre, mentre que en un duel molt més igualat, la també lusitana Michelle Larcher de Brito es va imposar a la francesa Alize Cornet en tres sets, per 6-3, 4-6 i 6-3.
A més, la valenciana Arantxa Parra va derrotar a la búlgara Dia Evtimova per 2-6, 6-2 i 6-4.