MARC IVAN RODRIGUEZ, PRIMER CAMPIÓ eTENNIS FCT

El passat dimarts 27 de març, coincidint amb la celebració del Campionat de Catalunya Benjamí i Cadet al CIT Cornellà, es va celebrar el 1er Torneig eTennis organitzat per la Federació Catalana de Tennis.

Molts varen ser els joves que es van apropar a les instal·lacions federatives de Cornellà, per veure en directe les primeres finals d’aquesta nova modalitat esportiva de la FCT, que es celebren a Catalunya.

Una de les notes destacades del Campionat, va ser poder veure a joves jugadors i jugadores del Tennis Català de diferents edats competint entre ells. Així, per exemple, vàrem poder veure al tennista infantil del CN Lleida, jugar i guanyar en vuitens de finals, al Campió de Catalunya Cadet Max Alcalà.

La final, la varen disputar Marc Ivan Rodriguez i Roger Reyes, amb victòria per al primer per 6/1 6/0. Rodriguez, que només va cedir un joc en tot el Torneig, és un del grans jugadors de eTennis del panorama internacional. Va arribar a ser el número 2 del rànquing mundial del conegut joc Top Spin 4.