Notícies

MANIFEST FCT DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Federació Catalana de Tennis vol posar en valor tota la feina que tant la Federació com els clubs realitzen diàriament per lluitar en favor de la igualtat d’oportunitats.

El món del tennis és un clar exemple en la lluita per la consecució de la igualtat en l’àmbit esportiu; tota l’oferta esportiva generada des de la Federació és sempre igual per competicions masculines i femenines. Tot i això, som conscients que encara ens queda camí per recórrer, tant en la promoció de participació, com en la presència de la dona en d’altres àmbits, com el tècnic, l’arbitral o el directiu.

Per aquest motiu, des de la Federació Catalana de Tennis hem impulsat la Comissió d’Igualtat de Gènere, que gira al voltant dels següents pilars:

  • Empoderament: Treballar per incrementar el nombre de dones en òrgans de direcció així com en l’àmbit esportiu, tècnic i arbitral.
  • Equilibri: Treballar per incrementar la presència femenina en competicions.
  • Cultura: Treballarem per crear un entorn d’igualtat d’oportunitats en tots els àmbits de l’esport.
  • Valor: Posar en valor l’atractiu esportiu de les competicions femenines.
  • Veu: Generar una estratègia de comunicació per impulsar la presència de les competicions femenines de tennis en els mitjans de comunicació.

Des de la Federació, encoratgem a tota la família del Tennis Català a seguir lluitant contra la discriminació i pel dret de les dones a gaudir de les mateixes oportunitats.

 

Share