Notícies

Magnífic Campionat de Catalunya per Equips de Tennis Platja

Més de 100 jugadors, de 14 clubs provinents d’arreu de Catalunya, han participat aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya per equips de Tennis Platja.
Mataró va ser l’escenari escollit per a organitzar aquesta Torneig, puntuable per al Circuit Nacional i que no es disputava des de l’any 2014. La FCT, de la mà del Club Beach Tennis Montgat, han estat els organitzadors d’aquesta cinquena edició del Campionat de Catalunya per equips. Cal destacar que Catalunya és la única de l’estat que organitza un campionat d’aquestes característiques.

Esportivament, destacar que el Campionat es va disputar en una sola jornada i que cada eliminatòria constava de dobles femení, dobles masculí i dobles mixtes. El club co-organitzador del Torneig, el Club Beach Tennis Montgat, es va proclamar campió.

A l’entrega de Trofeus, així com en tota la jornada, volem agrair la presencia de Marisa Merchan (Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró) i de Lluis Yebra (Directiu Responsable de l’Àrea de Tennis Platja de la FCT) i Tània González (Presidenta Club Beach Tennis Montgat).

Volem agrair a l’Ajuntament de Mataró la clara aposta per potenciar el Tennis Platja i al Centre Natació Mataró la seva col·laboració en l’organització del Campionat. Menció especial per al Club Beach Tennis Montgat, part essencial de l’organització.

Quadre d’honor

1er: Club Beach Tennis Montgat
2on: Club Tennis Platja Girona-Salt
3er: Beach Tennis Barcelona Club

Vídeo resum

Vídeo resum Campionat Catalunya per Equips »

Àlbum fotogràfic

Àlbum fotogràfic »

 

 

 

Share