Notícies

Xifres de rècord al Campionat de Catalunya per Equips de Tennis Platja

Aquest passat diumenge 14 d’octubre a les instal·lacions del Club Nàutic El Masnou, més de 120 jugadors/es, de 17 equips provinents de clubs d’arreu de Catalunya, han participat aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya per equips de Tennis Platja.
Masnou va ser l’escenari escollit per a organitzar aquesta Torneig, puntuable per al Circuit Català de Tennis Platja. La FCTennis, de la mà del Club Beach Tennis Montgat i el Club Nàutic Masnou, han estat els organitzadors d’aquesta sisena edició del Campionat de Catalunya per equips. Essent Catalunya l’única comunitat de l’Estat que compta amb un campionat d’aquestes característiques.

Esportivament, destacar que el Campionat es va disputar en una sola jornada i que cada eliminatòria constava de dobles femení, dobles masculí i dobles mixtes.
Una de les principals novetats d’aquest any és que, per primer cop, s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Tennis Platja per Equips de 2a categoria paral·lelament al de 1a categoria

A l’entrega de Trofeus, així com en tota la jornada, volem agrair la presencia de Jaume Oliveras (Alcalde de Masnou), Joaquim Fàbregas (Regidor Esports Ajuntament Masnou),  Manel Freixa (President Club Nàutic Masnou), Tània González (Presidenta Club Beach Tennis Montgat) i Joel Ramírez (Tècnic Responsable Àrea Tennis Platja FCT).

Volem agrair al Club Nàutic Masnou i a l’Ajuntament de Masnou la seva col·laboració en l’organització del Campionat. Menció especial per al Club Beach Tennis Montgat, part essencial de l’organització.

17 equips participants

Beach Tennis Montgat (6 equips), Beach Tennis Barcelona Club (3 equips), Beach Tennis Torredembarra (3 equips), Club Tennis Ripollet, Club Tennis Platja Girona-Salt, Club Tennis Cabrils, Beach Tennis Badalona i Club Nàutic Sant Pol de Mar.

Video-resum Esport3 – Zona UFEC

Tota la informació »

Quadre d’honor

1a categoria:
1er:
Club Tennis Ripollet
2on: Club Beach Tennis Montgat
3er: Beach Tennis Barcelona Club

2a categoria:
1er:
Beach Tennis Barcelona Club
2on: Club Beach Tennis Montgat
3er: Club Nàutic Sant Pol de Mar

Àlbum fotogràfic

Àlbum fotogràfic » (properament)

 

 

 

Share