Notícies

LUÍS GARCIA I RUTH ROURA, CAMPIONS DEL MMO S16

Èxit del tennis català al Mutua Madrid Open sub-16, celebrat del 5 al 8 de maig. Luis García en categoria masculina, i Ruth Roura en la femenina, es van coronar a la Caja Mágica amb unes actuacions estel·lars que els va permetre alçar el títol i continuar amb la seva progressió.

Per una banda, el jugador del RCTB1899  i amb beca del TEC Carles Ferrer Salat, no va tenir un camí fàcil abans d’arribar a la final. Va haver d’eliminar a Marcos Castañeda a primera ronda,  Noah López a quarts de final, i Pablo Martínez en semifinals. Després d’aquestes tres grans actuacions, diumenge al migdia l’estadi número 3 de la Caja Mágica va acollir la gran final, que el va enfrontar a Sergio Planella, cap de sèrie número quatre. El partit entre aquestes dues promeses va arrancar molt igualat. No va ser fins a la pèrdua del servei de Sergio Planella quan es va desequilibrar la balança a favor del català situant un 3-5 i servint per tancar el set. No va perdonar i va tancar la primera mànega amb un 6-3. El segon parcial, García, ferm amb el servei i fent dos breaks al seu rival es va distanciar amb un 0-5. Planella no va recuperar-se i, finalment, el barceloní va tancar el set i el partit (2-6).

En el quadre femení, la tennis del CT Mataró Ruth Roura, va tenir dos partits plàcids a vuitens i quarts de final, guanyant en dos sets contra África Borillo i Rocío Amorós, i tan sols cedint sis jocs entre els dos enfrontaments. En semifinals, es va veure les cares amb Martina Genis (CT Tarragona), que venia de guanyar-la en la final del Rafa Nadal Tour en el mes d’abril. En aquesta ocasió, Roura sí que la va poder superar en tres sets, remuntant després de perdre el primer. A la final, va superar amb contundència a Elena Morales per 6/3 6/1 en menys d’una hora de durada.

Fotos: MMO

Share