LUIS GARCIA CAMPIÓ i ROGER PASCUAL I ALICE FERLITO FINALISTES DE L’ITF JÚNIOR DE GIRONA

La primera edició del torneig internacional ITF World Tennis Tour Juniors Ciutat de Girona, que es va disputar del 10 al 14 de maig, va acabar amb Luis Garcia com a campió, i Alice Ferlito finalista en perdre la final en tres sets.

En la final, que es va disputar el dissabte al Club Tennis Girona, el gironí del RCTB i amb beca del TEC Carles Ferrer Salat va superar el jugador de Terres de l’Ebre i cap de sèrie número u del torneig Roger Pascual (RCTB i beca TEC Carles Ferrer Salat)  en tres mànegues (4-6, 6-2, 6-4). Garcia va arribar al partit decisiu sense haver cedit cap set en tots els partits disputats i desfent-se en  semifinals del valencià Mateo Luis Álvarez per un ajustat 7-6, 7-5).  Pel català, aquest és el seu primer èxit en el circuit mundial júnior, després de quedar finalista del torneig de Maribor a Eslovènia.

La barcelonesa Alice Ferlito (Emilio Sánchez Club Esportiu) es va quedar a les portes d’aconseguir el títol en perdre a la final contra Polina Kuharenko en un partit molt igualat que es va acabar decidint en tres sets (6-3, 6-7, 6-1). En semifinals havia guanyat a la jugadora del CT Vic Jana Rovira amb un contundent 6-2, 6-0. La jugadora del RCTB Meritxell Teixidó també va estar a punt de disputar la final, ja que va perdre en semifinals contra Kuharenko per 6-3 i 6-4. Per l’Alice Ferlito és el segon millor resultat de la temporada, després de quedar campiona al torneig de Nairobi, capital de Kènia.