LUCA DARABAN I NONNA DE RIBOT, CAMPIONS DE CATALUNYA ALEVÍ

L’Emilio Sánchez Club Esportiu va ser la seu del 14 de gener al 4 de febrer del Campionat de Catalunya Aleví – Trofeu Joan Torné i Reverter In Memoriam. El campionat, que va comptar amb més de 250 participants, es va celebrar novament en dues divisions, seguint amb l’objectiu de la Federació d’implementar la competició per nivells adients als jugadors i jugadores.

En el quadre 1 de categoria femenina, el títol va ser per la tennista del RCTB-1899 Nonna De Ribot. La barcelonina, que partia com a primera cap de sèrie del quadre, va superar a la final a la tennista del CN Lleida Astrid Roges per 7/5 6/3. En el quadre 2, la victòria va ser per Martina Muñoz (CT Andrés Gimeno), imposant-se en la final a Maria Raventos (RCTB-1899) per 6/1 7/6.

En el quadre 1 masculí, Luca Daraban (RCTB-1899), primer cap de sèrie, també va fer un torneig molt sòlid. No va cedir cap set en tota la competició, i en la final va superar al seu company Pablo Jiménez (RCTB-1899) per un doble 6/0. En el quadre 2, el títol se’l va endur Biel Jiménez (CT Els Gorchs), imposant-se en la final a Pau Guix (CT Vic) en tres sets, 3/6 6/3 6/3.

Tant la Nonna De Ribot com el Luca Daraban van sumar el seu segon Campionat de Catalunya en la seva categoria, després que l’any passat també es proclamessin campions de la prova benjamí.