Notícies

L’STREET TENNIS DIPUTACIÓ DE BARCELONA, A TERRASSA

Aquesta passat divendres 4 d’abril, es va celebrar a la Plaça Vella de Terrassa, la primera jornada de la la segona edició de l’Street Tennis Diputació de Barcelona. En aquesta segona edició, l’Street Tennis també visitarà Mataró (11 de maig) i Manresa (18 ó 19 de maig).

L’activitat, que va comptar amb la col·laboració del CT Terrassa, CD Terrassa, Egara i Atlètic Terrassa, va donar inici a les 17.30 hores i va comptar amb la participació de centenars de nens i nenes.

L’Street Tennis te com a principal l’objectiu, promocionar i apropar l’esport del tennis als diferents municipis de la província de Barcelona. La Federació Catalana de Tennis ha impulsat el projecte Street Tennis  en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.  Consisteix en un programa d’activitats esportives de tennis destinades a tota la ciutadania del municipi en uns espais de pràctica com places, carrers i pavellons.

L’activitat es totalment recreativa i està orientada principalment a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys amb l’objectiu fonamental de difondre l’esport del tennis fora del context propi d’una instal·lació esportiva o club de tennis.

L’activitat Street Tennis, està emmarcada dins el projecte de la Diputació de Barcelona “Connectem amb l’Esport”

Share