Notícies

L’STREET TENNIS DIPUTACIÓ DE BARCELONA, A MANRESA

Aquest passat diumenge 19 de maig, l’Street Tennis Diputació de Barcelona va fer aturada a Manresa . De la mà del Club Tennis Manresa, la cèntrica Plaça Major es va convertir per unes hores, en un gran espai tennístic on centeners de nens i nenes varen poder gaudir d’una gran matinal de Tennis.

L’Street Tennis te com a principal l’objectiu, promocionar i apropar l’esport del tennis als diferents municipis de la província de Barcelona. La Federació Catalana de Tennis ha impulsat el projecte Street Tennis  en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.  Consisteix en un programa d’activitats esportives de tennis destinades a tota la ciutadania del municipi en uns espais de pràctica com places, carrers i pavellons.

L’activitat es totalment recreativa i està orientada principalment a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys amb l’objectiu fonamental de difondre l’esport del tennis fora del context propi d’una instal·lació esportiva o club de tennis.

Aquesta ha estat la sisena atura de l’Street Tennis Diputació de Barcelona, després de les celebrades a Sant Cugat del Vallès, Hospitalet del Llobregat, Cornellà del Llobregat, Terrassa i Mataró.

Street_Tennis_Manresa

Share