Notícies

Francesc Orriols fa un repas a l’any 2009

El President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols ha fet una valoració positiva del tennis català al llarg del 2009. Molt positiva.

És cert que no som a on hauríem de ser però també es cert que comencem a tenir resultats positius per les potes d’abaix com ara la doble presencia de les nostres jugadores al Campionat d’Espanya Aleví Femení o el títol de Campions d’Espanya Infantils per Comunitats Autònomes, a més d’altres aspecte més intangibles però que asseguren la progressió constant dels nostres joves valors fet que ens fa estar molt esperançats de cara al futur.

De quins fets puntuals ha quedat més satisfet?
Un és, sens dubte, la remodelació del Centre Internacional de Tennis que ha suposat una gran evolució i l’altre la consecució de la final de la Copa Davis-09 per a la ciutat de Barcelona.

De tot el que no s’ha pogut fer durant l’any 2009, que és el més urgent?
Una de les coses més urgents es reforçar i estructurar l’àrea de Serveis als Clubs, una tasca que s’ha endegat però que necessita molta dedicació per poder convertir-se en l’eina que ens ha de permetre oferir el servei que els nostres clubs es mereixen. L’altre capítol improrrogable es abordar la millora real de la nostra WEB que ha d’acabar sent un eina bàsica pels clubs.

Com s’ha pogut anar torejant la crisi general?
No puc fer altra cosa que expressar la meva satisfacció perquè, en moments tant difícils com els actuals, puguem comptar amb un selecte grup d’empreses col·laboradores que estimen tant l’esport i el tennis en particular que han fet els màxims esforços per continuar donant el seu total suport. Poso un deu a tots ells per apostar tant fort pel nostre esport.

Com espera que sigui l’any 2010?
Jo estic convençut que aquest 2010 ha de ser un any molt positiu. En arribar pràcticament a l’ecuador del nostre mandat és moment de que cristal·litzin algunes de les tasques endegades i que els canvis que s’han dut a terme comencin a donar fruits i permetin la consolidació de part dels nostres projectes.

El futur del tennis català, com el veu?
Li haig de dir que en aquest moments soc més optimista que no pas quan vaig iniciar el mandat. Crec que es vital l’apropament entre escoles de competició privades, clubs que aposten per la competició i la pròpia FCT.
Trobar un camí a seguir és bàsic per poder tirar endavant.

Expressi un desig per l’any nou.
Que el tennis català gaudeixi d’una salut excel·lent i que siguem capaços d’arribar a molts clubs, per tal d’ajudar-los i que puguin sentir la proximitat de la FCT.

Vol enviar un missatge a tots el components de la gran família del tennis català?
Que l’any 2010 faci realitat tots els desitjos i, pel damunt de tot, que la gent no deixi de practicar el nostre esport que es realment meravellós.

Share