Notícies

López i Bolsova, campions de Catalunya Sub-13

El tennista del CT Barcino, Álvaro López, sisè favorit, s’ha proclamat Campió de Catalunya Sub-13 en derrotar a la final al quart favorit, el jugador del CE Laietà, Marc Milà, per 6/4 i 6/4.

López havia derrotat a les semifinals al segon cap de sèrie, l’independent Alejandro Rosas, per 6/3 i 6/2 mentre que Milà s’havia desfet del primer favorit, Alberto Rosas, per 6/4 i 6/1.

Pel que fa a la competició femenina, la campiona ha estat la primera favorita, Aliona Bolsova, del TopTen TC, que va derrotar a la final a la segona cap de sèrie, la tennista del RCT Barcelona-1899, Jil Belen Teichmann, per 6/3, 6/7(1) i 6/3.

Per arribar a la final, Bolsova va haver de superar a la jugadora del CT Andrés Gimeno, Dominique Ibarra, setzena cap de sèrie, a la que va guanyar per 6/4 i 6/0 mentre que Teichmann va eliminar a la jugadora del CT Manresa, Magda Aubets derrotant-la per 6/1 i 6/2.

Aquest Campionat de Catalunya Sub-13 es va disputar a les pistes del CT Vilafranca que va dur a terme una perfecta organització.

Share