Notícies

L’ITF 1 WHEELCHAIR CATALONIA OPEN ENCARA LA FASE FINAL

L’Emilio Sánchez Academy està acollint aquesta setmana la segona edició del torneig ITF1 Wheelchair Catalonia Open. III Fundación Emilio Sánchez Vicario. II Fundació Tennis Català. Un campionat que enguany ha fet un salt important, convertint-se en un dels únics 10 tornejos del món que són de grau 1, la màxima categoria internacional en el circuit del tennis en cadira de rodes. Aquest matí s’ha fet la fotografia oficial del torneig amb Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis; Marisa Sánchez Vicario, presidenta de la Fundación Emilio Sánchez Vicario; Debora García, Tinent d’Alcalde de l’àrea de Benestar i Salut i regidora de l’Activitat Física i l’Esport de l’Ajuntament del Prat de Llobregat; Mico Margets, responsable del tennis en cadira de rodes de la RFET; i Francesc Prat, responsable del tennis en cadira de rodes de la junta directiva de la Federació Catalana de Tennis.

Jordi Tamayo ha explicat que “des de la Federació Catalana de Tennis vam construir el projecte de la Fundació fa cinc anys, i fa dos vam començar amb els tornejos internacionals de grau 2. Enguany ja som de grau 1, el que posiciona el tennis català no només a nivell nacional, sinó també internacionalment. Apostem fermament pel tennis inclusiu i des de la Federació Catalana de Tennis continuen treballant perquè el tennis català continuï creixent”.

Per la seva banda, per a Marisa Sánchez és un “orgull acollir aquest torneig a la Emilio Sánchez Academy i poder gaudir de tennis en cadira de rodes d’alt nivell mundial. A més, aquest any hem pujat de categoria i estem molt contents”.

El campionat ja encara les rondes finals. Avui s’estan disputant els quarts de final, amb la presència de dos espanyols. Daniel Caverzaschi, que retorna després d’un any i mig lesionat, s’enfrontarà al segon cap de sèrie del quadre, l’argentí Gustavo Fernández. L’altre espanyol, Martin de la Puente, tercer màxim favorit del quadre, se les haurà amb el britànic Gordon Reid. També entren en joc Alfie Hewett i Jiske Griffioen, primers caps de sèrie de la prova masculina i femenina. Les finals se celebraran aquest dissabte 28 d’octubre a partir de les 10h.

El campionat està organitzat conjuntament per la Fundación Emilio Sánchez Vicario, Emilio Sánchez Academy, la Fundació del Tennis Català i la Federació Catalana de Tennis. A més, és possible gràcies a l’aliança amb l’Ajuntament del Prat del Llobregat, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, la Real Federación Española de Tenis, la Fundació La Caixa i la International Tennis Federation, així com tots els patrocinadors del torneig.

Enllaç al vídeo de la fotografia oficial

Share