Notícies

L’INEFC formarà els seus ‘professors’ de tennis a la Caparrella i els clubs de Lleida acolliran les pràctiques posteriors

La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis i INEFC signaran un conveni de col·laboració en virtut del qual els alumnes de tennis, una de les matèries del bloc d’esports emergents que s’estudia al tercer curs d’aquest centre, realitzaran les classes a les pistes de la Caparrella (al costat de l’INEF) i les pràctiques posteriors en els clubs de tennis lleidatans.

Els acords establerts estan pendents de la signatura oficial del conveni i es posaran en marxa el 25 d’abril, després de tancar els detalls en la reunió que van tenir divendres passat entre Ignasi García, president de la Representació Territorial de la FCT, Toni Planas, responsable del bloc i professor titular de l’INEFC, i Txema del Rosal, gerent del centre i la presència també del Director Tècnic Provincial, Marc Ivan Rodríguez Nieto, encarregat d’impartir les classes.

L’objectiu d’aquest conveni és, doncs, reforçar el tennis en un dels blocs d’esports emergents que s’estudia al tercer curs de l’INEF, i del que també en formen part el pitch and putt i el pàdel. Els alumnes que l’aproven passen a disposar d’un certificat formatiu en ‘formació de tennis’, i rebran una equivalència acadèmica per si es volen treure les titulacions oficials de tennis.

El conveni també contempla que, atès que per aquestes titulacions superiors s’han de fer un seguit de pràctiques oficials, aquestes es puguin fer íntegrament als clubs de Lleida tal com planteja Ignasi García. A més amb l’augment del nombre d’alumnes que voldran accedir als cursos d’entrenadors es garanteix que a Lleida es pugui fer anualment aquests cursos i no s’hagi d’anar fora, ja que gràcies a aquests alumnes de l’INEF es podran cobrir els mínims de 10 alumnes per curs que s’exigeixen.

Ambdues parts han mostrat la seva satisfacció per un conveni que ve a formalitzar una col·laboració que ja es produïa des de fa anys.

Foto Conveni

Share