Notícies

L’IC d’Itàlia es proclama campió de la Copa Potter

L’IC d’Espanya no va poder retenir el seu títol de campió de la Coppa Potter que va anar a parar a mans de l’IC d’Italia que va presentar un excel·lent equip en aquesta 38a edició de la competició, que a més és el “XVII Campionat de Catalunya de Veterans – VII Gran Premi Generalitat de Catalunya”

El combinat espanyol, primer cap de sèrie, va superar sense problemes la primera ronda en derrotar per 5 a 0 a l’IC d’Irlanda, però a les semifinals va perdre amb l’IC d’Italia per 5 a 2. Per a la final, es va classificar també l’IC de França que va superar per 4 a 3 l’IC de Gran Bretanya, segon cap de sèrie de la competició. Ja a la final, els italians van derrotar als francesos per 4 a 1. L’equip campió estava format per: Enrico Casadei, Geovanni Lelli Mami, Massimiliano Sirchio, Edoardo Mazza i Angelo Tanganelli.

En la lluita per la tercera plaça, l’IC d’Espanya es va imposar a l’IC de Gran Bretanya per 4 a 1, amb victòries de Miquel Puigdevall, Carlos Costa, Eduard Osta i Carlos Homedes i la única derrota de Francesc Castella.

La competició va tenir un gran nivell i cal felicitar-se  per l’èxit organitzatiu i per a la perfecta tasca d’amfitrió que un any més va realitzar el RC de Polo.

L’IC d’Espanya a la Copa Potter 2010

Share