Notícies

Les parelles Magriñà·Herrero i Egea·Herrero Campions de Catalunya de Tennis Platja

Les platges de Castelldefels han estat escenari del Campionat de Catalunya Tennis Platja organitzat per la FCT i el CT Andres Gimeno en què les parelles integrades per Martí Magriñà/Jorge Herrero i Gemma Egea/ Laura Herrero han revalidat el seu títol de Campions.

En categoria masculina, la parella de l’ UD Torredembarra formada per Martí Magriñà i Jorge Herrero s’ha proclamat campiona en derrotar a la final la parella integrada per Cristòbal Ramírez i Carlos Rodríguez per 2/6, 7/5 (10-6).

El títol en categoria femenina ha estat per a la parella Gemma Egea/Laura Herrero que han derrotat Alba Gamell/Anna Salas per 6/2 i 6/3.

La prova mixta l’han aconseguit Gemma Egea/ Cristòbal Ramírez davant Tania González/ Víctor Martínez per 6/2 i 6/3 i la prova mixta amateur ha proclamat Elisabeth Cuevas/ Sergio Genaro com a campions davant la derrota de Paloma Abril/ Francesc Morilla per 9 a 7.

El lliurament de trofeus ha estat representat per Joan Navarro, president de la FCT i Joan Querol, president del CT Andrés Gimeno i membre de la Junta Directiva de la FCT.

La jornada ha estat caracteritzada per un bon ambient i una gran participació, un total de 37 parelles han dinamitzat la platja de Castelldefels, convidant inclús a alguns espectadors a la pràctica del tennis platja.

Share