L’equip espanyol subcampió de la Copa de la Reina

L’equip espanyol sub-18 femení va arribar a la final de la Copa de la Reina – Annie Soisboult, disputada a la localitat francesa de Granville, però com ja va passar l’any 2009, va caure derrotat davant de l’equip d’Itàlia que es va imposar per 2 a 1.

La final es va haver de decidir en el partit de dobles ja que la tennista catalana del CT Barcino, Garbiñe Muguruza va guanyar el primer partit en imposar-se per 6/2 i 6/1 a Martina Caregaro però la valenciana Mª Teresa Torró va perdre amb Nastassja Burnett per 7/6(3) i 6/1.

La parella espanyola formada per la tennista basca del CT Barcino Lara Arruabarrena i  la valenciana Torró va acabar perdent en el tercer set per 7/5, 5/7 i 6/3.

Per arribar a disputar la final les nostres representants havien superat a Rússia als quarts de final i a Romania a les semifinals.

Cal recordar que en la fase zonal disputada al CT Lleida, l’equip espanyol es va proclamar campió en derrotar, cronològicament a Lituània per 3-0, Hungría per 3-0 i a França, a la que va superar a la final també per 3-0 per aconseguir la classificació per a la fase final.

Espanya no guanya aquesta competició des de l’any 2003 quan ho va aconseguir en la final disputada a Lleida.