Notícies

L’equip de la FCT campió del torneig sub-14 del TC de la Troësne (França)

La Federació Catalana de Tennis va participar a la desena edició del Torneig Internacional del TC de la Troesne, club ubicat a la localitat francesa de Tourly, amb un equip representant a Catalunya que va aconseguir guanyar la competició per equips.

Capitanejats per Ivan Ortiz van viatjar Alvaro López, Albert Roglan, Alba Cortina i Magda Aubets.

En categoria masculina, Alvaro López va caure a semifinals en perdre amb Clément Ducrot (Picardie) per 2/6, 6/3 i 6/0 i, posteriorment va guanyar en lluita per la tercera posició en superar al representant de Zeelan West Brabant (Holanda), Ronneto Van Tilburg, per 3/0 i abandó.

Alberto Roglan va perdre en primera ronda amb Simon Pere de Pays de Loire per 6/2, 2/6 i 6/2 i es va fer amb la novena plaça en guanyar la consolació.

Pel que fa al torneig femení, Alba Cortina va arribar a les semifinals on va perdre amb la representant belga Fran Mattheus per 6/3 i 6/3 i va acabar en tercera posició en derrotar a Anastasiya Mulder, de North Est Hollan, per 6/1, 1/6 i 6/2.

Magda Aubets va perdre a quarts de final davant Anastasiya Mulder per 5/7, 6/3 i 7/5 i en el quadre pels llocs 5 a 8 va acabar en vuitena posició.

El millor resultat va arribar a la competició de dobles masculins en els que la nostra parella López/Roglan és va proclamar campiona en derrotar a la final a la parella representant de Pays de Loire, Pere/Pellerin, per 6/2 i 6/1.

El doble femení format per Cortina/Aubets va perdre en segona ronda davant la belga Mattheus i la normanda Le Biavant per 2/6, 6/2 i 10-4.

A la classificació general, l’equip de Catalunya va finalitzar en primera posició.

L’experiència va ser molt enriquidora i va servir per foguejar internacionalment els nostres més prometedors representants en un torneig excel·lentment organitzat i amb un alt nivell de participació.

Equip de la FCT, campió del torneig.

Share