Notícies

Laura Pous guanya el Campionat d’Espanya Absolut

La jugadora del RCT Barcelona-1899, Laura Pous, es va proclamar Campiona d’Espanya a la competició disputada  al CT Albacete, sis anys desprès del seu primer títol.

Pous, segona favorita, va derrotar a la final a la gallega Leticia Costas per un clar marcador de 6/1 i 6/3.

La tennista de Granollers, exempta de disputar la primera ronda,  va derrotar en segona a Beatriz León i als quarts de final a la tennista del CT Barcino Garbiñe Muguruza per 6/4 i 6/2. El partit més complicat va ser el de semifinals en el que la valenciana Mª Teresa Torro, cinquena favorita, li va esgarrapar un set per acabar cedint per 6/7(5), 6/3 i 6/2.

Per la part alta del quadre es va produir la sorpresa als vuitens de final en un partit entre jugadores del RCTBarcelona-1899 en el que la jove Ines Ferrer, setena cap de sèrie, va derrotar a la principal favorita, la valenciana Arantxa Parra per 2/6, 6/4 i 6/4. Malauradament, Ferrer no va poder mantenir aquesta línia i va caure a les semis davant Leticia Costas per 6/1 i 7/6(3). Cal dir que Laura Pous va fer el doblet ja que, al costat de la jugadora andalusa del CT Barcino, Estrella Cabeza, va guanyar la prova de dobles en imposar-se a la parella favorita, formada per Arantxa Parra i Leticia Costas, per 6/2 i 6/0.

Laura Pous campiona d'Espanya 2010

Share