Laura Pous es queda a les portes del títol en el ITF de Maribor

Laura Pous es va quedar a les portes del títol en el ITF de Maribor (Eslovènia), dotat amb 50.000 dòlars, després de caure a la final a Shuai Zhang. El de terres eslovenes hagués estat el primer títol de la temporada per la tennista de Granollers.
Laura Pous, vuitena cap de sèrie del torneig, va caure davant la xinesa Shuai Zhang, sisena favorita, per un marcador global de 6-3, 3-6 i 6-3. La catalana, de 25 anys i número 156 del rànquing WTA, va guanyar anteriorment local Tadeja Majeric en primera ronda (7-5, 6-0), a la també espanyola Eloísa Compostizo a vuitens de final (6-1, 6 – 2), a l’eslovena Massa ZEC-Peskiric en quarts de final (6-2, 6-2) i a la sèrbia Bojana Jovanovski en semifinals (6-3, 6-0), però no va poder amb la xinesa a la gran final.
La tennista de Granollers va començar l’any en el lloc 721 del rànquing mundial i ha fet un dels ascensos més notables de la classificació en el que portem de temporada.