Notícies

LAURA GARCÍA I GERARD CAMPAÑA, CAMPIONS DE CATALUNYA JÚNIOR

Aquest dimecres 24 de febrer, s’han celebrat les finals del Campionat de Catalunya júnior al Centre Municipal de Tennis Vall Hebron. El campionat, que ha estat el primer organitzat per la Federació Catalana de Tennis aquest any 2021 a causa de les diferents mesures sanitàries, ha estat com sempre, un èxit de participació; més de 240 participants han pres part en la competició individual o de dobles.

La final masculina, l’han disputat Gerard Campaña (CE Laietà) i Pol del Castillo (CT Barcino), amb victòria pel Campaña per 6/0 6/3. El tennista del CE Laietà, ha estat molt sòlid durant tot el torneig i en semifinals havia superat al primer cap de sèrie, el tennista del CT Girona Noah Regas, en un disputat partit per 5/7 7/6(3) 6/2. Del Castillo, havia superat en semifinals a Adrià Pratdepadua (CT Mataró) per 6/2 6/4.

Per la seva banda, la final femenina l’han disputat Laura García (CE Laietà) i Berta Miret (CT Barcino), amb victòria per García, en una final molt disputada, per 6/3 2/6 6/4. Totes dues jugadores arribaven a la final  després d’unes dures semifinals. Garcia, superava Jordina Cegarra (CT Barcino) per 6/2 5/7 6/2, mentre que Miret, aixecava dues boles de partit davant Àngela Pérez (CT Reus Monterols) i s’imposava per 0/6 7/5 6/2.

També s’han celebrat les finals dels quadres de dobles, amb victòria per la parella Luis Utrilla/Sergio Tintoré (RCTB1899),  enfront Marc Saura/Luca Friis (CT Andrés Gimeno),  per un doble 6/4 i per Zoi Spyrou/Jordina Cegarra (CT Barcino), enfront Laia Giralt/Carlota Verdú (CTN Sant Cugat), per 4/6 6/4 10/4.

 

 

 

Share