L’asturià Axel Álvarez guanya la “Sánchez-Casal Junior Cup 2010”

El tennista de la Federación del Principado de Asturias, Axel Álvarez, segon cap de sèrie, es va proclamar campió de la “Sánchez-Casal Junior Cup 2010” una prova puntuable per l’ITF Junior Circuit, en derrotar a la final al cinquè favorit, el suís Alexander Ristchard per 3/6, 6/3 i 7/6(4)

Els millors representants catalans van ser el tennista del CT Manresa, David Biosca i el del RCT Barcelona-1899, Pol Toledo, que van caure als quarts de final. Biosca va perdre amb Ritschard (5) per 3/6, 7/5 i 6/1 i Toledo va haver d’abandonar davant el finalment campió, Axel Álvarez (2),  quan perdia en el primer set per 4 a 2.

En categoria femenina el títol va ser per a la tennista francesa Estelle Cascino que malgrat no aparèixer a la llista de favorites va ser capaç d’arribar a la final on va acabar derrotant a la sèrbia Violeta Jankovic, cinquena favorita, per 6/3 i 6/4.

Pel que fa a les tennistes catalanes, cal dir que les millors van ser les jugadores del RCT Barcelona-1899, Ana Abadias i Patricia Fargas, la representant del Open Sports Club, Núria Ormeño i la tennista del CT Barcino, Andrea Lázaro que van arribar als vuitens de final.

Aquest es el darrer torneig internacional júnior que es diputa enguany en tot l’estat.

Guanyadors Sánchez-Casal Junior Cup 2010.