Laia Conejero, del CST Cunit, Campiona de Catalunya Aleví.

La tennista del CST Cunit, Laia Conejero, segona cap de sèrie, s’ha proclamat Campiona de Catalunya Aleví en derrotar a la representant del CT de la Salut, Alba Cortina, primera favorita per 7/6(4) i 6/1 a la final disputada a les pistes de l’Accentennis Cornellà. Conejero va arribar a la final en superar a semifinals a la representant del Open SC, Gemma García per 6/4 i 7/6(3) mentre que l’Alba Cortina es va classificar en guanyar a la quarta cap de sèrie, Nadia Madroñal, del CE Hispano Francés.
La final de consolació la va guanyar la tennista del CT Sabadell, Esther López que va derrotar a la jugadora del CE Laietà, Claudia Hoste per 6/1 i 6/2
Amb aquest resultats, les 9 representants catalanes al Campionat d’Espanya de la categoria que es disputarà a l’Accentennis Cornellà a partir del 28 de juny seran: Laia Conejero (CST Cunit), Alba Cortina (CT de la Salut), Gemma García (Open SC), Nadia Madroñal (CE Hispano Francés), Anna Hortelano (CT Andrés Gimeno), Marina Bassols (Topten TC), Laura Cabrera (CT Canet-1971), Maisi Aroca, CT Reixac i Esther López (CT Sabadell).