Notícies

La XXVI Gala del Tennis Lleidatà congrega 261 persones a la Llotja amb Albert Costa i Jordi Arrese com a convidats especials

El Palau de Congressos La Llotja de Lleida va tornar a respirar tennis pels quatre costats amb motiu de la XXVI edició de la Gala del Tennis Lleidatà que es va celebrar ahir a la nit i que va congregar 261 persones.

La Gala va comptar amb dos convidats de luxe: Jordi Arrese i Albert Costa, que van oferir una mastersclass – col·loqui a l‘inici explicant la seva experiència i anècdotes d’una carrera marcada pels èxits amb títols ATP, medalles olímpiques i corones de la Copa Davis, entre altres.

A més de guardonar els i les millors tennistes (Màsters Provincial), i els millors equips de totes les categories del 2017 (Terraferma), la FCT Lleida va retre un reconeixement a la Selecció Lleidatana, projecte pioner apadrinat per Albert Costa que té més de set anys d’història, del qual es va desvetllar la següent sortida. El pròxim mes d’octubre, la Selecció visitarà, entrenarà i jugarà durant tres dies a la Rafa Nadal Academy de Manacor.

A banda dels premis habituals, també es va reconèixer els lleidatans que han estat campions o subcampions de Catalunya i d’Espanya individual o per equips. Els premiats pels seus èxits a l’Estatal van ser Josep Carles Mòdol (CN Lleida) i Miquel Puigdevall (CT Tarragona), campions d’Espanya + 50, i eI CN Lleida Veterans, campions d’Espanya Categoria B +45 i subcampions de Catalunya +45.

Pel que fa al Campionat de Catalunya, els guardonats van ser Clàudia Borbón (CN Lleida), campiona infantil de dobles; Jesús Almarza (Sícoris Club), campió de +40, Anna Noguero (CN Lleida) i Cèlia Torrelles (CN Lleida), sots campiones de Catalunya Benjamí de dobles, i Ares Teixidó (CT Lleida), sotscampiona de Catalunya Cadet.

També es va fer un reconeixement a dos tennistes que durant 2017 van aconseguir punts APT. Es tracta del jugadors del CT Lleida, Pablo Irigaray i Óscar Manciñeiras.

Tres moments més especials de la vetllada van ser el reconeixement ‘In Memoriam’ per Félix Larrosa que fou president de la FCT Lleida entre 1975 i 1980, i les distincions al RCT Barcelona i a Ramon Mestres, ex president del CT Urgell, per la seva col·laboració amb la FCT Lleida.

La festa estava organitzada per la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis amb el president Ignasi García al capdavant, que va destacar el fet diferencial de Lleida amb els seus projectes, el compromís i la gran tasca dels clubs i el suport de les institucions.

També van dirigir unes paraules als assistents el vicepresident tercer de la Diputació Lleida, Gerard Sabarich; la regidora d’Esports de la Paeria, Montse Parra; el representant de la SGE a Lleida, Joan Segura; i el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

Foto Arrese-Costa

Foto Família

Foto Selecció

Share