Notícies

La XXV Gala del Tennis Lleidatà omple la Llotja

Foto Grup Gala copia

El tennis lleidatà va viure aquest dissabte la seva nit més lluïda amb motiu de la 25a edició de la seva Gala, una festa que es va celebrar al Palau de Congressos La Llotja de Lleida. El televisiu Quim Masferrer, del programa ‘El Foraster’ de TV3, va ser l’encarregat d’obrir una vetllada que va aplegar 274 persones representants de tots els àmbits del tennis de les Terres de Lleida.

Enguany la festa va canviar el seu format habitual, deixant enrere el concepte de diada per anar un pas més enllà i apostar pel de gala, amb el sopar habitual però també amb regals, sortejos i altres detalls, i amb actuacions com la que va oferir Quim Masferrer.

Entre les autoritats que hi van ser presents, destacar el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la FCT, Joan Navarro, que van tenir com a amfitrió Ignasi García, president de Representació Territorial a Lleida de la FCT entitat organitzadora de la Gala.

En la seva intervenció, Ignasi Garcia va destacar “la bona salut” del tennis lleidatà, tota una referència a l’Estat espanyol “pel seu nivell esportiu i per la seva capacitat organitzativa”, un èxit que va atribuir a “la unió entre els clubs” i a la gran tasca que es fa en aquests, “tant per part dels dirigents com dels tècnics”. Paco Cerdà, representant de la Diputació, Montse Parra, regidora d’Esports de l’Ajuntament; i el representant d’Esports a Lleida de la SGE, Marta Gispert, la regidora de l’Ajuntament, van ser també presents a la Gala.

A més de guardonar els i les millors tennistes (Màsters Provincial), i els millors equips de totes les categories del 2016 (Terraferma), enguany la Gala també va incloure un reconeixement per a la Selecció Lleidatana, un projecte pioner apadrinat per Albert Costa que té més de sis anys d’història. Durant la vetllada es va aprofitar per anunciar on es farà la propera d’aquestes visites, que serà Santander del 21 al 24 de setembre.

Dins també de les distincions especials, cal destacar la que van rebre les 13 famílies que van estar representats per dos o més membres al Màsters Provincial. És el cas, per exemple, de les germanes Teixidó (Maria, Meritxell, Ares i Aran) que van disputar el torneig en diferents categories.

Un altre reconeixement especial va ser el que van rebre els lleidatans Josep Carles Mòdol (CN Lleida) i Miguel Puigdevall (CT Tarragona) amb motiu del títol aconseguit al Campionat d’Espanya de Veterans +50 de dobles. Finalment, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, va rebre un reconeixement pel seu suport al tennis català i en especial a la Federació Catalana.

La festa també va lliurar guardons especials a dos presidents de club que van accedir al seu càrrec durant el 2016. Es tracta de Josep Anton Ajates (CT Mollerussa) i Jordi Allué (CE Mas Duran de Cervera). Hi va haver també un premi Fair Play per a Dani Martínez (CN Lleida), un jugador que ha estat 16 mesos aturat degut a una lesió de menisc però que, durant aquest llarg període de recuperació que ara afortunadament ja ha deixat enrere, ha seguit col·laborant amb la Federació i ha continuat assistint als tornejos com a espectador.

XXV Gala del Tennis Lleidatà from ITACA – Agència de Comunicació

Share