Notícies

La xerrada “SER NOMÉS PARES” torna a la província de Tarragona

La xerrada “SER NOMÉS PARES”  torna a la província de TarragonaAquest passat divendres 14 de gener la DELEGACIÓ PROVINCIAL de FEDERACIÓ CATALANA de TENNIS a TARRAGONA organitzar de nou la xerrada “SER NOMÉS PARES” conduïda pels ponents Sr. PEP MARÍ, Cap Psicòlegs del CAR de SANT CUGAT i el Sr. LLUÍS CORRETJA, pare de l’ex-tennista professional ÀLEX CORRETJA, campió de la COPA MÀSTERS i de la DAVIS CUP i finalista de ROLAND GARROS entre altres èxits.

L’objectiu de la ponència era la d’orientar als pares dels jugadors de la nostra província en la seva tasca d’ajudar a créixer als seus fills com a tennistes actuant de la forma més natural possible i sense interferir negativament en el seu desenvolupament.

Novament –recordem que aquesta ja s’havia dut a terme el passat mes de febrer de 2009 a Tarragona- la xerrada va comptar amb la presència de molts pares que varen mostrar la seva total satisfacció al finalitzar l’activitat ja que els ponents els van assessorar en molts aspectes dels que es sentiren absolutament identificats resolvent molts dels dubtes que els van anar exposant a més de fer-ho d’una forma divertida i dinàmica.

Des de la DELEGACIÓ de Tarragona també volem mostrar la nostra satisfacció pel resultat d’aquesta xerrada i volem agrair als ponents la seva predisposició i el temps invertit així com també la presència de tots els pares que van fer l’esforç d’assistir-hi.

Continuem treballant per donar un bon servei tennístic a la nostra província de Tarragona.

Share