Notícies

La Selecció lleidatana juga a les pistes del Godó sota la mirada d’Albert Costa

Selecció-1 copia

La Selecció Lleidatana de Tennis va participar aquest dissabte a la tarda en una jornada esportiva que es va celebrar a les instal·lacions del Reial Club Tennis Barcelona i que va permetre els joves tennistes lleidatans jugar a les mateixes pistes on es disputa el prestigiós Torneig Conde de Godó. La cita va tenir d’amfitrió a l’Albert Costa, en la seva doble condició de padrí de la Selecció Lleidatana i director esportiu del club barceloní i del Godó.

Al capdavant de l’expedició lleidatana hi van ser Ignasi García, president de la FCT Lleida, i Marc Ivan Rodríguez, director tècnic provincial. El grup estava format pels jugadors i jugadores de les categories benjamí, aleví i infantil que, el passat mes de setembre, van desplaçar-se a San Sebastián en l’anterior sortida de la Selecció Lleidatana. Aquests eren Gerard Pascual (CT Lleida), Alejandro Vicente (CT Lleida), Jan Rubio (CT Urgell), Emili Elias (Sícoris Club), Odei García (Sícoris), Albert Pedrico (CN Lleida), Víctor Almarza (Sícoris), Sregi Viles (CT Mollerussa), Álex Orán (CT Lleida), Claudia Borbón (CN Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club), Clàudia Puigdevall (CT Lleida), Laia Larrosa (CT Lleida) i Meritxell Teixidó (CT Lleida), alguns dels quals ho van fer acompanyats dels seus pares.

Tots els tennistes van participar en diferents partidets davant rivals del club barceloní, en unes sessions força dinàmiques i divertides que van comptar amb la supervisió del mateix Albert Costa, tot un al·licient que es va afegir al fet de poder trepitjar les pistes per on han passat els millors tennistes del planeta.

Share