Notícies

La Selecció lleidatana juga a les pistes del Godó davant el RCTB i rep la visita d’Albert Costa

La Selecció Lleidatana de tennis va disputar aquest cap de setmana una trobada a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i que va permetre els joves tennistes lleidatans competir a les mateixes pistes on se celebra el prestigiós Torneig Conde de Godó.

La cita va ser proposada per la Representació Territorial a Lleida de la FCT i avalada per l’Albert Costa, en la seva doble condició de padrí de la Selecció Lleidatana i director esportiu del club barceloní i del Godó.

Al capdavant de l’expedició lleidatana hi van ser Ignasi García, president de la FCT Lleida, i Marc Ivan Rodríguez, director tècnic provincial. El grup estava format pels jugadors i jugadores de les categories benjamí, aleví i infantil que, el passat mes de setembre, van desplaçar-se a Santander en l’anterior sortida de la Selecció Lleidatana. Els benjamins van ser Joana Ripoll (CN Lleida), Meritxell Teixidó (CT Lleida), Adrià Franco (CT Lleida) i Nil Rubio (CT Urgell).

El grup aleví el formaven Albert Pedrico (CN Lleida), Sergi Viles (CT Barcino), Álex Orán (CT Lleida) –que va poder ser a la sortida– i Laia Larrosa (CT Lleida), i els infantils eren Dani Martínez (CN Lleida), Gerard Pascual (CT Lleida), Paula Arcarons (Sícoris Club), Claudia Borbón (CT Andrés Gimeno), Jan Rubio (CT Urgell) i Albert Mòdol (CT Lleida).

Tots els tennistes van participar en 3 torns de partits (individual i dobles) davant rivals del club barceloní, amb la supervisió de diferents tècnics i amb la visita del mateix Albert Costa, un al·licient més que es va afegir al fet de poder trepitjar les pistes per on han passat i passen cada temporada els millors tennistes del planeta.

La jornada també va tenir un dinar i acte institucional amb la trobada entre el vicepresident del RCTB-1899, Nacho Soler Cabot, i el president de la FCT Lleida, Ignasi García per tal de tractar temes de col·laboració bilateral.

Soler Cabot va saludar els components de la Selecció, va felicitar Lleida per aquest projecte pioner i va obrir les portes del club per tal de repetir anualment aquesta jornada esportiva. Per la seva part, Ignasi García va agrair Soler Cabot l’excel·lent tracte rebut sempre per part del RCTB i va destacar la bona sintonia existent entre les dues institucions una mostra de les quals és aquesta sortida de la Selecció. “Pels jugadors és un dia molt especial”, va assegurar.

Selecció-RCTB-1

Share