Notícies

LA RAQUETA MÉS SOLIDÀRIA

Del 17 al 25 d’abril, durant la celebració del Barcelona Open Banc de Sabadell 68è Trofeu Conde de Godó, la Fundació Tennis Barcelona llança la iniciativa ‘La raqueta més solidària’, orientada a recaptar fons per al programa ‘Tennis que suma’, impulsat per aquesta entitat.

A través de l’enllaç www.raquetasolidaria.org podran realitzar-se donatius, a partir de 10 euros, que permetran als participants accedir al sorteig de la raqueta del campió d’aquest any.

‘Tennis que suma’ és un programa de la Fundació Tennis Barcelona que té com a objectiu afavorir el benestar i la millora de la salut física i emocional de nens, nenes i joves en risc d’exclusió social i promoure la pràctica del tennis com a activitat extraescolar. Va començar el passat mes de març a les instal·lacions de la Maquinista i es duu a terme tots els dilluns fins al mes de juny.

Amb la campanya ‘La raqueta més solidària’, la Fundació es marca com a objectiu recaptar 10.000 euros, que es destinaran a habilitar dos nous centres per a dur a terme classes de tennis durant tot un any acadèmic.

Es podrà participar en el sorteig fins el dimarts 27 d’abril, dos dies després que s’hagi disputat la final d’aquesta edició.

El dimecres 28 d’abril, a les instal·lacions del Reial Club Tennis Barcelona-1899, tindrà lloc el sorteig de la raqueta entre totes les donacions rebudes.

 La raqueta del campió pot ser teva!

 

 

Share