Notícies

LA POLONESA FRECH S’IMPOSA EN L’ITF DE ELS GORCHS

El Club Tennis Els Gorchs ha acollit del 23 al 29 d’octubre el XII Torneig Internacional de Tennis Femení de Les Franqueses del Vallès, considerat el més important de l’estat sobre pista ràpida i que enguany ha comptat amb 14 tennistes situades entre les 100 millors del món.

En aquesta edició, la campiona ha estat la polonesa Magdalena Frech, segona cap de sèrie del quadre, després de superar a la veterana Sara Errani per 7/5 4/6 6/4 en 3 hores i 12 minuts de joc.

Pel que fa a la representació catalana, Marina Bassols va caure en segona ronda contra la israeliana Lina Glushko (6/4 3/6 6/3), i Guiomar Maristany en la mateixa ronda també es va acomiadar del torneig en cedir davant la txeca Linda Fruhvirtova (6/4 6/2).  Aliona Bolsova no va poder superar la primera ronda davant la israeliana Lina Glushko.

En dobles, la victòria va ser per les italianes Angelica Moratelli i Camilla Rosatello, les màximes favorites del quadre. També destaquen les semifinals de Marina Bassols amb la grega Despina Papamichail, i Aliona Bolsova amb la georgiana Natela Dzalamidze.

 

Share