Notícies

La màxima favorita del Barcelona Ladies, Marion Bartoli, eliminada en primera ronda.

La tennista francesa, Marion Bartoli, dotzena jugadora mundial, i primera favorita de l Barcelona Ladies Open no ha pogut superar la primera ronda i ha caigut derrotada per la l’eslovaca Magdalena Rybarikova per 6/4 I 6/1.

Aquesta ha estat la principal noticia d’una jornada que ha vist la classificació de la segona favorita, la romanesa Alexandra Dulgheru, que ha derrotat a la també eslovaca, Zuzaba Kucova, per 6/1,  5/0 i abandonament.

Pel que fa a les jugadores espanyoles, només ha aconseguit classificar-se per la segona ronda la tennista andalusa del CT Barcino, Estrella Cabeza, que en un duel fratricida s’ha imposat a la valenciana del RCT Barcelona-1899, Arantxa Parra, per 6/3 i 7/5. Cal destacar que Cabeza s’havia classificat pel quadre final després de disputar la fase prèvia.

Un altre jugadora provinent de la prèvia, la valenciana Silvia Soler, ha quedat eliminada en perdre amb la sisena favorita, la  italiana Roberta Vinci, per 6/2 i 6/3.

Les altre jugadores que han aconseguit la classificació han estat: Yaroslava Shvedova, Jill Craybas i Maria Elena Camerin.

Marion Bartoli, eliminada en primera ronda.

Share