Notícies

LA LIGA MAPFRE DE TENIS, DES DE CASA

La Liga Mapfre de Tenis també es jugarà des de casa! A partir del 10 de juliol, descarrega’t la APP “Foxtenn FDX” per a competir amb altres fans tot responent preguntes sobre el món del tenis.

La Competició Best-Fan

El repte serà respondre, el més ràpid possible, preguntes sobre estratègia i estadística dels partits que jugaran aquests dies en Pablo Carreño, Jaume Munar i Albert Ramos-Viñolas entre d’altres.

També competiràs fent de jutge de línia per a endevinar si la pilota és IN o OUT utilitzant les imatges captades per la tecnologia Foxtenn 100% REAL BOUNCE.

Molts premis en joc!

Al final de cada Jornada, el top 10 serà premiat. A més, tots aquells fans que arribin a 11.000 punts també seran premiats.

El 12 de Juliol, al acabar els 3 dies de Torneig, els 5 fans amb més puntuació (entesa com la suma dels punts de cada Jornada) també seran premiats.

¡Aprèn!

A més, amb “Foxtenn FDX” adquiriràs nous coneixements sobre tenis gràcies a la secció “Diamond Pro Stats”, la eina d’estadístiques en temps real que utilitzen els jugadors professionals i que va fer servir l’equip espanyol durant les Davis Cup by Rakuten Finals.

 

Descarrega’t ja l’APP als markets!

Share