Notícies

LA IV EDICIÓ DEL TORNEIG AREMI, EL PROPER 29 DE JUNY AL CT LLEIDA

Les instal·lacions del Club Tennis Lleida acolliran el dissabte 29 una de les cites clàssiques d’aquestes dades, el Torneig de Tennis Aremi, que aquest any arriba a la seva quarta edició.

Sota el lema ‘Fes-li un match point a la paràlisis cerebral’, el torneig es disputarà sota la modalitat de dobles a partir de les 18.00 hores, i s’espera una participació al voltant de les quaranta parelles. En acabar se servirà un refrigeri als jardins del club.

Les inscripcions i els donatius, per un valor de 30 euros, es podran fer fins al 28 de juny a les 14 hores a través del correu electrònic esportiva@tennislleida.com. Els ingressos de les inscripcions es donaran de manera íntegra a Aremi, que enguany destinarà els fons a pavimentar el pati del seu centre, que en l’actualitat no reuneix les condicions adequades perquè els usuaris que utilitzen cadira de rodes hi puguin accedir sense ajuda.

Es tracta doncs, d’un torneig de caràcter solidari que any rere any va creixent i que sempre compta amb la complicitat de les institucions i de diferents personalitats del món de l’esport, i especialment del tennis. Així, en anys anteriors, per exemple, es va poder comptar amb la presència de l’ex tennista Jordi Arrese, medalla de plata als Jocs Olímpics de Barcelona’92, i en la passada edició es van vestir de curt el mateix president del CT Lleida, José Luis Solans, el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, el representant d’Esports de la Generalitat, Joan Segura, o el diputat Paco Cerdà, entre d’altres.

NOTA DE PREMSA I FOTO: CT Lleida

 

 

Cartell de Tennis Definitiu

Share