La italiana Davato guanya l’ITF Womens de Sant Cugat

Benedetta Davato va posar nom propi al domini que les tennistes italianes van exercir al 7è Open Internacional de Sant Cugat, una prova del circuit ITF Womens dotada amb 10000$ en premis que es va jugar a les pistes de terra batuda del CN Sant Cugat.

Davato, tercera favorita, va derrotar a la final a la seva compatriota, Federica Quercia, primera cap de sèrie, per 6/4, 3/6 i 6/2.

Per arribar a la final, Davato va guanyar a la també transalpina Karin Knapp, segona favorita,  per 6/3 i 6/3, mentre que Quercia va superar a la lituana Iveta Dapkute per 6/1 i 6/1.

Les nostres millors representants van ser la tennista del CE Laietà, Laura Ubeda, que provinent de la prèvia, va arribar als quarts de final on va caure davant Dapkute per 6/2 i 6/3 i Georgina Garcia, del RCT Barcelona-1899, que també va arribar a quarts de final per acabar caient davant la finalment campiona Benedetta Davato desprès d’arrabassar-li un set, per 6/0, 3/6 i 6/4.

La competició de dobles la van guanyar la mallorquina Ivonne Cavallé i l’andalusa Carmen López en imposar-se per 6/3 i 7/5 a l’alemanya Descree Schelenz i la russa Yana Sizikova.

Davato (a l'esquerra), campiona en derrotar a Quercia.