Notícies

La Head Silver, nova pilota oficial pels benjamins

En el seu afany d’anar millorant les condicions de joc per les categories de iniciació, la FCT ha confiat a HEAD, el seu proveïdor oficial, l’evolució d’una nova pilota per a la competició benjamí. HEAd a treballat de valent en aquesta sol·licitud i el producte final d’aquesta investigació ja té nom propi: Head Silver.

Es tracta d’una bola que. mantenint la filosofia actual de les federacions internacionals capdavanteres i les més importants escoles d’arreu del món de protegir la salut del jove practicant i afavorir la seva evolució tècnica, s’apropa una mica més al tacte i a la duresa de les boles de competició absoluta.

Es tracta d’una pilota que en el moment d’obrir el pot de tres boles en el que es comercialitzarà viatja només un 10% més lenta que la normal a diferencia del 25% de diferencia que és produïa en les pilotes Head T.I.P. Green, utilitzades la passada temporada, pero al mateix temps té una textura que la fa de bot i colpeig molt comportable pels nens/es benjamins.

Desprès de les pertinents proves fetes al Centre d’Alt Rendiment de Cornellà, s’ha decidit la utilització d’aquesta pilota en totes les competicions de benjamins que organitzi la FCT.

D’aquesta forma, el ventall de boles ofert per Head es el següent:

Head T.I.P Red per menors de 5 anys (Pre-tennis)

Head T.I.P. Orange per 5 – 6 anys (Mini-tennis)

Head T.I.P Green per 7 – 8 anys (Pre-Benjamí), i

Head Silver per 9 – 10 anys (Benjamins)

Cal agrair a HEAD el seu esforç i la seva dedicació per aconseguir que en les fases formatives inicials, cada grup d’edat disposi de les pilotes més favorables al seu desenvolupament físic i tècnic.

Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar el document adjunt.

Pilotes HEAD Silver.

Share