LA GENERACIÓ 2005 DE TARRAGONA FA HISTÒRIA

Una de les millors generacions que ens ha donat el tennis a la província de Tarragona és l’actual fornada d’alevins (11-12 anys) masculins i femenins.

Aquests petits grans jugadors, components del CENTRE DE REFERÈNCIA de la FCT a Tarragona, que ja han assolint èxits importants anteriorment, com victòries a diferents Campionats de Catalunya i d’altres proves importants, han escrit una pàgina històrica pel tennis provincial, aconseguint uns resultats inèdits al darrer Campionat d’Espanya Aleví, prova a la que hi van participar formant part de l’equip de jugadors catalans capitanejat per la Federació Catalana de Tennis.

L’Aleix Pozo, jugador del Tennis Tarragona es va proclamar Campió d’Espanya Aleví de dobles formant parella amb el jugador del CT Badalona Carlos Giraldi, en una final amb color català, ja que es van enfrontar a la dupla del RCT Barcelona formada per l’ampostí Roger Pascual i el barceloní Nico Ratting, als que van superar per 6-2 i 6-2.

Pel que respecta al dobles femení, la jugadora del Club Tennis Serramar Àngela Geballi i la seva companya, la Raquel Caballero del Club Tennis de la Salut, van fer un gran torneig i es van quedar a les portes de la final, caient a les semifinals per un ajustadíssim 7-6 7-5 contra la parella Danko-Geerlings, que es va acabar proclamant campiona.

Als quadres individuals, els jugadors de Tarragona també van aconseguir resultats destacables. L’Anna Ortiz (Tennis Tarragona), es va classificar entre les 8 millors jugadores nacionals assolint la ronda de quarts de final. També va estar present en aquesta ronda el jugador d’Amposta de només 11 anys, el Roger Pascual, que amb els seus grans resultats ha captivat al RCT Barcelona, que ja compta amb el jugador a les seves files, considerant-lo així com un dels jugadors amb millor projecció nacional.

La rapitenca Àngela Geballi va arribar fins als vuitens de final i els jugadors del Tennis Tarragona Aleix Pozo i Marina Sáez van guanyar el seu partit de primera ronda i van caure a la segona als seus respectius quadres.

En les properes dates, Pascual, Geballi i Ortiz afrontaran el repte d’intentar classificar-se per al prestigiós MÀSTER del circuit RAFA NADAL TOUR al qual participen les millors raquetes nacionals de 12 i 14 anys.