La francesa Lechemia guanya l’ITF Women’s de Lleida

La tennista francesa Elixane Lechemia, quarta cap de sèrie, es va proclamar campiona del “XLIV Trofeu Anna Huidobro” una prova del Circuit ITF Women’s disputada a les pistes de terra batuda del CT Lleida i dotada amb 10.000$ en premis.

Lechemia va derrotar a la final a la primera favorita de la competició, la tennista marroquina Nadia Lalami per 7/6(3) i 6/1 arrodonint d’aquesta forma la seva sensacional competició. Per arribar a la final la tennista francesa va haver de derrotar en semifinals a la segona cap de sèrie, la jugadora britànica del CT de la Salut, Amanda Carreras a la que va guanyar per 6/2 i 7/5.

Aquest es el primer títol per aquest jugadora que aquest mes de setembre ha fet dinou anys.