La Federació / SERVEI A CLUBS – Estalvi energètic llum i gas

Serveis Clubs

Estalvi energètic llum i gas

FC Energia subministra llum 100 % renovable – generada en les més de 20.000 plantes solars que tenen en la xarxa d’associats arreu del país – així com gas i altres tarifes combinades de tots dos.

Estalvi en la factura

A FC Energia ens ajuden a estalviar. Realitzen un estudi personalitzat de la factura de llum i gas sense compromís, per a buscar la millor tarifa per al negoci o llar.

A més ofereix:

  • Facturació online
  • Un portal digital per a cada negoci per a controlar el seu consum i factures
  • Optimització de potències per assegurar que pagui tan sols el que necessiti

Associacions exclusives

FC Energía patrocina i subministra energia per alguns dels clubs de futbol més importants de l’Estat, com; Energia Blanc-i-Blava, patrocinador i proveïdor energètic del RCD Espanyol de Barcelona; Energia Blanc-i-Vermella, patrocinador i proveïdor energètic oficial del Girona CF, i Energía Sevillista, patrocinador energètic del Sevilla FC, entre d’altres.

La intenció de FC Energia recau en proporcionar les millors tarifes als seus clients i, al mateix temps, crear comunitats energètiques per treballar junts en la protecció del medi ambient per a les futures generacions. I és que FC Energia considera que “amb la nostra energia tots hi guanyem”.

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.

Serveis Clubs

Contacte

Pilar Cabrera Torres

Tel. directe 93.256.02.05
Tel. centraleta 93. 428.53.53 (ext. 115)
serveisclubs@fctennis.cat