Notícies

FC ENERGIA, NOU PROVEÏDOR OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS

El passat dimarts 30 d’abril, la Federació Catalana de Tennis i FC Energia, van oficialitzar el contracte de col·laboració entre ambdues parts, que converteix a FC Energia en nou Proveïdor Oficial de la Federació Catalana de Tennis. L’acord va ser rubricat pel President de la FCT, Jordi Tamayo i per Steve Archibald en President de FC Energia.

Amb aquest acord, FC Energia s’incorpora al Pool d’empreses col·laboradores de l’Àrea de Serveis a Clubs de la FCT, realitzant als clubs afiliats a la Federació Catalana de Tennis, estudis personalitzats valorant les seves tarifes de subministraments de llum i gas, fent-los arribar propostes personalitzades que ajudin als socis de la Federació a estalviar en les seves factures d’energia.

 

Sobre FC ENERGÍA

FC Energía, amb seu a Barcelona, es dedica a oferir tarifes de llum i gas per a negocis i llars, a més d’un servei personalitzat en la contractació de l’energia.

100% Energia Renovable

La companyia subministra llum 100 % renovable – generada en les més de 20.000 plantes solars que tenim en la nostra xarxa d’associats arreu del país – així com gas i altres tarifes combinades de tots dos.

Estalvi en la factura

A FC Energia volem ajudar-lo a estalviar. Farem un estudi personalitzat de la seva factura de llum i gas sense compromís, per a buscar la millor tarifa per al seu negoci o llar.

A més ofereix:

  • Facturació online
  • Un portal digital per a cada negoci per a controlar el seu consum i factures
  • Optimització de potències per assegurar que pagui tan sols el que necessiti

Associacions exclusives

FC Energía patrocina i subministra energia per alguns dels clubs de futbol més importants de l’Estat, com; Energia Blanc-i-Blava, patrocinador i proveïdor energètic del RCD Espanyol de Barcelona; Energia Blanc-i-Vermella, patrocinador i proveïdor energètic oficial del Girona CF, i Energía Sevillista, patrocinador energètic del Sevilla FC, entre d’altres.

La intenció de FC Energia recau en proporcionar les millors tarifes als seus clients i, al mateix temps, crear comunitats energètiques per treballar junts en la protecció del medi ambient per a les futures generacions. I és que FC Energia considera que “amb la nostra energia tots hi guanyem”.

 

Share