Notícies

La Federació inicia el programa "I Ara… Tennis" a les escoles de Lleida

Durant aquest primer trimestre de curs, tres escoles lleidatanes (Magí Morera, Santa M. de Gardeny i Joan XXIII), han començat a incorporar el tennis dins de les hores lectives d’educació física. La Federació de Lleida ha facilitat als professors el material necessari (raquetes, pilotes i xarxes) i els ha introduït a l’ensenyament del tennis amb una jornada formativa feta a l’octubre. A més, tècnics de la federació s’han desplaçat a les escoles per ajudar i guiar en el desenvolupament de les sessions. El tennis, com a esport formatiu, aporta gran varietat d’avantatges als nens, introduint-los en diferents situacions (col·laboració, oposició, psicomotricitat, coordinació…). Apropant el tennis a les escoles possibilitem que els nens experimentin noves habilitats i sensacions.

L’èxit d’aquesta iniciativa s’ha fet patent en la manera com els nens sortien de les aules per envair els patis de raquetes i pilotes durant les sessions d’educació física, imaginant-se, potser, que es trobaven a la pista central de Roland Garros. Per al segon trimestre tenen previst iniciar l’activitat l’Escola Joan Maragall de La Bordeta, l’Escola Pardinyes, el Col·legi Sagrada Família i l’Escola Riu Segre.

A la finalització de tot el curs s’espera que uns dotze centres hagin participat en aquesta campanya de la FCT a la Província de Lleida.

Share