Notícies

LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS MATERIALITZA LA VENDA DE LA PART PRIVATIVA DEL CIT CORNELLÀ

Aquest divendres 1 de febrer, el President de la Federació Catalana de Tennis Jordi Tamayo, ha fet oficial en roda de premsa la venda de la part privativa del Centre Internacional de Tennis de Cornellà. Jordi Tamayo ha exposat davant els mitjans, com han estat els darrers mesos de negociacions així com els diferents passos seguits fins a la materialització de la venda.

El President de la Federació, ha recordat que el passat 5 de setembre es va comunicar a l’Assemblea de Clubs de Catalunya que s’havia signat contracte de compra-venda de la part privativa del Centre Internacional de Tennis de Cornellà i que aquest, estava supeditat al compliment d’una sèrie de requisits per a la seva materialització. Els clubs assistents a l’Assemblea van autoritzar per unanimitat la venda de l’actiu federatiu, fet que es va ratificar en la darrera assemblea de clubs del passat 30 de novembre, on també es va aprovar per unanimitat el Pla de Viabilitat presentat per part de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis.

Després de setmanes d’intens treball conjunt entre totes les parts implicades, la Federació Catalana de Tennis ha materialitzat aquest mes de gener la venda de la part privativa del Centre Internacional de Tennis de Cornellà.  L’empresa compradora és el Grup UP, de la que forma part l’ex-tennista professional Tomàs Carbonell, entre d’altres.

Aquesta venda compta amb l’autorització  i l’aval imprescindible de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, que han facilitat i col·laborat en tot moment amb la Federació en  l’execució de l’operació.

Share