Notícies

La FCT ret un sentit homenatge a Beto Martín

Desprès de 15 anys de brillant carrera, “Beto Martín” va dir adéu al tennis professional deixant al seu darrera fets tan importats com haver arribat  al lloc 34 del rànquing de l’ATP, haver estat entre els cent millors durant 9 anys consecutius o haver aconseguit guanyar sis títols ATP (tres d’individuals i tres de dobles).

Brillant jugador en la seva etapa júnior en la que va guanyar Roland Garros i l’Orange Bowl, “Beto” va haver de lluitar amb els millors i també contra un seguit de problemes físics que varen llastrar la seva projecció.

A banda del molt aconseguit a nivell professional, “Beto” Martín ha deixat empremta per la seva qualitat humana que l’ha fet ser admirat i que li ha valgut la consecució d’un nombre interminable d’amics, alguns dels quals no van voler faltar al senzill però sincer reconeixement que la Federació Catalana de Tennis va dur a terme al “Tennis Museum” ubicat al BTO.

Acompanyat pel seu pare, Orlando, Beto va viure una emotiva jornada acompanyat de persones com ara Andreu Gimeno, Albert Costa, Jordi Arrese, Marcos Gorriz, Alvar Margets i presidents i representants dels clubs en els que va anar creixent així com d’altres que no es van voler perdre l’oportunitat de mostrar el seu afecte per un dels nostres grans professionals.

Desprès d’un petit recordatori gràfic d’alguns dels grans moments de la seva carrera, el President de la FCT, Francesc Orriols va lliurar-li una placa amb el lema:

Homenatge a Beto Martín.

“La Federació Catalana de Tennis a :

BETO MARTÍN

En agraïment per una brillant carrera forjada a base de  treball, esforç i voluntat. Ets el millor exemple pels nostres joves jugadors. Sempre seràs un dels nostres”.

L’emocionant acte, al que no van voler faltar molts components de la Junta Directiva de la FCT, components de l’equip professional de la FCT així com representants dels mitjans informatius va cloure amb un aperitiu en el que es va brindar amb cava Sumarroca per un esplèndid futur pel Beto Martín a qui es va reclamar que segueixi aportant els seus coneixements, la seva experiència  i la seva humanitat al servei del tennis català.


Share