Notícies

LA FCT, PIONERA A NIVELL MUNDIAL EN L’APLICACIÓ DEL SISTEMA DIAMOND DE FOXTENN

La Federació Catalana de Tennis, ha arribat a un acord amb FOXTENN, empresa catalana revolucionària en l’aplicació de l’alta tecnologia en l’anàlisi esportiu ultra precís. L’acte de signatura de l’acord, ha comptat amb la presència del CEO de FOXTENN, Javier Simón, Félix Mantilla, Worlwide Sales Director de la companyia i el President la FCT, Jordi Tamayo.

Amb aquest acord, FOXTENN i la FCT instal·laran en diversos campionats de Catalunya així com en el Centre de Referència de la Federació, el sistema Diamond Pro Player, que permetrà obtenir dades úniques amb una precisió i rapidesa sense precedents; podrem mesurar i analitzar en temps real la velocitat dels jugadors, la velocitat de la bola, la posició del cop del jugador o la precisió, entre moltes altres dades.

L’aplicació del sistema Diamond Pro Player ens permet, gràcies a les dades obtingudes al mil·límetre i mil·lisegon de tot el que passa a una pista de tennis, accelerar la millora i el rendiment dels jugadors i jugadores del tennis català amb un anàlisi exhaustiu del perquè un jugador ha guanyat o perdut un partit.

A més a més, amb l’acord entre FOXTENN i la FCT, el Campionat de Catalunya Absolut comptarà amb la tecnologia In&Out, el sistema d’arbitratge més precís de la història, basat en el bot real. El sistema In&Out, està certificat per ATP, WTA, ITF i els Grand Slam i ja són Slam i ja són més de 30 tornejos del circuit professional  de la WTA i l´ATP que l’estan aplicant amb un èxit sense precedents

Recordem que la certificació per part de les grans institucions tennístiques mundials, es va produir en el Torneig ITF 15.000$ que varen organitzar al CIT Cornellà de manera conjunta FOXTENN i la FCT, després que l’empresa desenvolupés bona part de la seva tecnologia a les instal·lacions de la Federació a Cornellà.

Amb aquest acord, la FCT segueix consolidant la seva aposta per les noves tecnologies i la digitalització del tennis català, una de les prioritats de l’equip directiu de la federació, tal  com demostra l’acord signat fa unes setmanes amb Globatalent per a la tokenització de jugadors i jugadores i que va iniciar-se fa tot just un any amb la implantació de la Plataforma de competició i llicències.

 

Acord_FOXTENN_FCT

Share