Notícies

LA FCT I JOHAN CRUYFF INSTITUTE S’UNEIXEN EN FAVOR DE LA FORMACIÓ ACADÈMICA

Acord amb Johan Cruyff Institute​ en favor de la formació acadèmica dels esportistes i gestors de clubs. Amb aquest acord, JCI posa a disposició del conjunt del “Tennis Català” tota la seva oferta de formació acadèmica; els esportistes federats i clubs afiliats a Federació Catalana de Tennis, poden accedir a la cartera de programes en gestió esportiva, màrqueting esportiu  i coaching, així com a la formació a mida de Johan Cruyff Institute amb importants beneficis.

Mitjançant aquest acord s’obren també altres línies de col·laboració, com són la possibilitat de treballar en conjunt casos d’estudis i altres activitats, i que els estudiants de Johan Cruyff Institute accedeixin a possibles ofertes de pràctiques a la federació.

A través d’aquest acord amb Johan Cruyff Institute enfortim el compromís formatiu amb els clubs afiliats i els esportistes. Per a la federació és una prioritat oferir formació específica en gestió esportiva que garanteixi l’actualització de coneixements entre la comunitat de gestors i la formació integral de futurs professionals del nostre sector “, asegura Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis.

Johan Cruyff Institute segueix fidel a la seva missió de contribuir a la formació dels gestors esportius d’avui i de el futur promovent el desenvolupament i l’aprenentatge entre esportistes i organitzacions, treballant en col·laboració amb institucions que comparteixen la mateixa passió i missió per professionalitzar la indústria de l’ esport.

Share